genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

dinsdag 8 oktober 2013

Voedselzandloperhapje op een originele wijze geserveerd...

Ik holde een patisson uit. Schraap met een lepel zoveel mogelijk vruchtvlees uit de patisson en bewaar. Zorg wel dat je geen gaatjes hebt in je vrucht.
Snij het uitgeholde vruchtvlees in stukjes en voeg evenveel stukjes pompoen toen. Zeer goed kruiden met peper en kruidenzout, basilicum en pili pili en evenveel blokjes scamorza.
Goed mengen en vul daar de uitgeholde patisson mee op.
In de oven voor een uurtje op 200°C en erna heerlijk uitlepelen met stukjes groenten.
Andere creaties met patisson? Of op zoek naar op voedselzanderloperwijze bereide hartige taarten?

1 opmerking:

  1. Leuk! Wij hadden laatst een patisson gekregen jammer dat we dit niet hadden gelezen anders hadden we dit wel gemaakt ! Het klinkt goed nu hebben we er al soep van gemaak.

    BeantwoordenVerwijderen