genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

maandag 4 maart 2013

Preimuffin, hartig hapje

Gisteren een feestje gehad en dit hapje werd met veel liefde verorberd,een preimuffin.
Past perfect in de dagen zonder vlees, en is daarbij ook nog overheerlijk.

We gebruiken 200 gr mascarpone, prei, bieslook, peper en zout en een ei. Versieren doen we met een reepje bladerdeeg.
Meng het ei door de mascarpone en goed kruiden met peper en zout. Voeg de fijngesneden bieslook en prei toe. Schep het mengsel in vormpjes en leg bovenaan een reepje bladerdeeg.

Bakken gedurende een 25 tal minuten op 180°C. Smakelijk en veel plezier!


En hierbij een fotoke van een fiere mama met de 16jarige dochter.


1 opmerking:

  1. hm, moet lekker zijn!
    En dat je een fiere mama bent,dat straal je uit!

    BeantwoordenVerwijderen